Om Total Butiksmontage AB

TBM Bygg är ett byggföretag verksamt i Göteborg med omnejd. Vi har bred kompetens och vårt koncept innefattar allt från enklare snickerier till totalentreprenader för såväl privatpersoner som bostads- och hyresrättsföreningar samt företag.

TBM Bygg – eller Total Butiksmontage som förkortningen i företagsnamnet står för – bildades för tio år sedan. Ägaren Tobias Reguera har 25 års erfarenhet i byggbranschen och valde till en början att inrikta verksamheten mot butiksinredningar i samband med nybyggnation eller ombyggnation. Läs mer om oss här.

– Det gör vi fortfarande, men vi har breddat verksamheten och numera är vi mer ett renodlat byggföretag. Vi erbjuder till exempel badrums- och köksrenovering, tillbyggnad och nybyggnation, stora som små projekt, säger Tobias Reguera.

Specialuppdrag

TBM Bygg AB står för allt ifrån enklare snickerier till totalentreprenader. Tack vare ett stort kontaktnät med professionella hantverkare kan man åta sig alla möjliga uppdrag kring exempelvis om-, till- och nybyggnation. Man verkar dessutom i rollen som underentreprenör åt andra byggföretag. Företagets starka bredd har medfört ett flertal specialuppdrag genom åren. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.